donderdag 30 december 2010

Longbiopt

Beste familie, vienden en kennissen van Sandra,

Ik schrijf hier even een stukje op Sandra's verzoek. Ze heeft vanmiddag een gesprek gehad met de arts. daar zullen jullie later ontgetwijfeld meer van haar zelf over horen.

Op dit moment is ze we om een biopt te nemen van de ontstekingen in 1 van haar longen om dit weefsel / vocht te onderzoeken en zo hopelijk een diagnose te kunnen stellen. Sandra was hier zelf erg nerveus voor, maar heeft een pilletje gekregen om rustiger te worden.



Verder het verzoek aan iedereen die 's morgens op bezoek wil komen om ALLEEN in de weekeinden te komen. Sandra slaapt door de prednison erg slecht en heeft haar rust hard nodig. Ze gaat vanaf vandaag proberen om 's middags na het eten (ook met een rustgevend pilletje) een paar uurtjes slaap van de nacht in te halen. Aan iedereen het verzoek om dus door de weeks vanaf ongeveer 3 uur op bezoek te komen en niet meer eerder. Al bedoelen jullie het ongetwijfeld allemaal even goed; 3 keer per dag bezoek is nu echt even te veel voor haar. Sandra is erg moe, komt de nodige uurtjes slaap te kort, en alle kleine dingen kosten haar ongelooflijk veel energie, praten ook. Hopelijk kan Sandra als de prednison afgebouwd is weer 's nachts normaal slapen. Dan voelt ze zich overdag ook gelijk een stuk beter. Ze hoopt op jullie begrip en medewerking hier voor.....




Misschien dat Sandra vanavond zelf nog even een stukje schrijft als ze zich goed voelt. Anders ongetwijfeld later meer van nieuws van Sandra zelf.....

Sandra's buurmeisje

2 opmerkingen:

  1. Lees net nu dit nieuwe vervolg verhaal terwijl tegelijkertijd mijn papa het me ook aan het vertellen is. Jezus San wat heb je het nu slecht.
    Lieve lieve San bespaar al je energie nu om goed te kunnen herstellen.
    Weinig gezien de laatste tijd maar altijd wel aan je gedacht.
    Kus Jackie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. SLAAPLIEDJE

    Gij licht in mijn geheugen op
    als zachte bliksems in de nacht
    Ik zie een landschap zonder hoop
    secondelang in pracht

    Elke verbinding is volbracht.
    Mijn armen worden zwaar en moe.
    De zachte bliksems van de nacht
    dekken u toe.

    Gerrit Achterberg

    BeantwoordenVerwijderen